Nieuwtjes

Dag van de Jonge Jury 2017

Interviews geven, voorlezen, signeren, lezers en andere schrijvers ontmoeten… Het was weer een fantastische dag in Tivoli Vredenburg – Utrecht!

Lees meer

Het Eos-project

De definitieve titel en omslag van mijn volgende 12+ thriller. Verschijnt in augustus! Als Mink de hond uitlaat, ziet hij een lichaam in de rivier drijven. Het blijkt Herman van Romondt te zijn. Hij is verslaggever bij de Limbode én de oom van Jools – Minks...

Lees meer

Een spook(t)huis voor Fiene

Begonnen met schrijven aan mijn 7+ boek rondom het kinderboekenweek-thema griezelen. (Verschijnt in september.) Theodoor Haast is een succesvolle zakenman, maar hij voelt zich vaak eenzaam. Daarom zoekt hij een vrouw, via internet. Helaas blijkt Gursula Liefje niet zo...

Lees meer

Het Eden-project

Op dit moment werk ik hard aan mijn nieuwe 12+ thriller. Titel: Het Eden-project. Half april moet ik klaar zijn. (Help!) Het boek verschijnt in augustus.

Lees meer

2C Leestip Jonge Jury

Hoera! Mijn boek 2C is gekozen als leestip voor de Jonge Jury. Nu maar hopen dat het ook veel stemmen zal opleveren. Ik ben er in elk geval bij op de dag van de Jonge Jury, 7 juni 2017 in TivoliVredenburg in Utrecht.

Lees meer

Fluisterwater

Fluisterwater in een Vlaams jasje. Nu als Boektopper verkrijgbaar bij Uitgeverij Van In.

Lees meer

De weddenschap

De weddenschap is weer begonnen! Presentatrice en stand-up comedian Soundos el Ahmadi leest o.a. mijn boek Vals Spel. Welke drie boeken lees jij?

Lees meer

Yalbal

16 September was ik op het Yalbal – de start van de Literatour (de boekenweek voor jongeren). Dagmar Roodenburg, die onze portretten tekende, heeft Helen Vreeswijk en mij zojuist het 3PAK-geschenk overhandigd.

Lees meer